Eyecon Medical
NEWSLETTER martie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Pat Favero - Horizon 200

Eyecon Medical

Horizon 200 este un pat care rupe barierele clasicului, fiind o viziune spre viitor.

Noua linie de paturi pediatrice ofera un nivel ridicat de protectie, preventie si control al contaminarii, o vizibilitate completa asupra copilului, fiind la un nivel maxim de siguranta in conformitate cu cele mai exigente normative si standarde pentru siguranta copiilor.

Designul elegant faciliteaza accesul si curatarea. Fiecare piesa laterala este turnata din plexiglas transparent, fara imbinari. Indepartarea placii de la capatai sau a celei de la picioare permite accesul direct la platforma pentru o curatare usoara.

mai mult »

  

Training sisteme de iluminat - ACEM

Eyecon Medical

ACEM S.p.A. Italia - companie specializata in proiectarea si fabricarea de lampi si sisteme de iluminat medicale pentru mici interventii chirurgicale si sali de operatie - a organizat in data de 13 martie 2012 un curs de perfectionare.

La acest curs au participat si specialistii EYECON MEDICAL. Acestia au avut ocazia de a se pune la curent cu ultimele tehnologii ale sistemelor de iluminare medicale.

mai mult »

  

VEST-TIM-MEDICA  

VEST-TIM-MEDICA, expozitie de echipamente si aparatura medicala, desfasurata in perioada 30 martie - 01 aprilie 2012 in incinta IULIUS MALL Timisoara, se adreseaza in principal mediului universitar, clinicilor si furnizorilor de servicii si echipamente specifice, dar si persoanelor interesate de un stil de viata sanatos.


Eyecon Medical

EYECON MEDICAL este prezent la acest eveniment, fiind la dispozitia clientilor sai din Timisoara si nu numai.

mai mult »