Eyecon Medical
NEWSLETTER martie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Eyecon Medical Chisinau

Eyecon Medical

Anul 2013 lanseaza noi proiecte, noi directii de dezvoltare si noi provocari profesionale - drept pentru care EYECON MEDICAL a deschis un nou birou in Republica Moldova, la Chisinau. Proiectele publice din domeniul sanatatii iau amploare si fac absolut necesara prezenta pe piata din Republica Moldova a specialistilor nostri, din domeniul echipamentelor si instalatiilor medicale, a mobilierului medical si spitalicesc si a lucrarilor de proiectare, constructie si amenajari aferente.

Deschiderea sediului din Chisinau face parte din politica EYECON MEDICAL prin care se urmareste o cat mai buna gestionare a relatiei cu toate entitatile din domeniul sanatatii - investitori, practicieni, autoritati.

mai mult »

  

Targa multifunctionala SHERPA - Favero

Eyecon Medical

Cateva dintre caracteristicile targii multifunctionale SHERPA, care o fac atat de versatila, stabila, sigura si usor de manevrat, sunt:
- designul linear al protectiilor laterale, ce ofera protectie marita si siguranta pentru pacient;
- platforma realizata dintr-un material complet radio-transparent;
- manere si pedale ergonomice, pentru toate functiile;
- sectiune cu inclinare pentru spate de la 0 la 83.5;
- compartimente pentru transportul buteliilor de oxigen;
- coloane de sustinere telescopice, robuste si stabile;
- platforma proiectata astfel incat sa asigure curatare si dezinfectare rapida si usoara.

mai mult »

  

Rommedica 2013  

ELITA MEDICALA si TEHNOLOGIE DE VARF acestea sunt conceptele de baza ce caracterizeaza editia din acest an a Targului International ROMMEDICA, ce se va desfasura in perioada 9-12 aprilie 2013 la Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.

Eyecon Medical
Va asteptam la standul EYECON MEDICAL, intr-un cadru de o inalta tinuta profesionala, pentru a va putea familiariza cu oferta noastra de echipament specializat si mobilier medical si spitalicesc ce poate dota toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator, asigurand confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.

mai mult »