Eyecon Medical
NEWSLETTER martie 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Ambulante noi pentru Serviciul Medical de Urgenta din Republica Moldova

Eyecon Medical

Un proiect cu totul aparte derulat de EYECON MEDICAL s-a desfasurat in primavara anului 2014 cand, in data de 21 martie, au fost furnizate Ministerului Sanatatii din Republica Moldova 15 autosanitare moderne, cu echipare medicala specializata de ultima generatie.

Aceste autosanitare nu doar vor transporta mai rapid pacientii la spital, ci vor putea acorda asistenta medicala performanta chiar in timpul transportului, dispunand de echipamentele medicale necesare in situatii dintre cele mai dificile.

mai mult »

  

Kanmed Baby Warmer (sistem de incalzire nou-nascut)

Eyecon Medical

Un sistem inovator de incalzire a nou-nascutului prematur si nu numai, ce are la baza conceptul "mamei cangur" - confera confort si siguranta prin crearea unui ambient foarte similar cu cel oferit de mama, asigurand o rata de crestere in grame/zi cel putin egala cu a celor mai performante incubatoare.

Baby Warmer de la Knamed este singurul sistem deschis pentru pastrarea temperaturii copilului prematur cu performante dovedite prin studii stiintifice.

mai mult »

  

RomMedica 2014  

ROMMEDICA, manifestare expozitionala de renume international specializata in domeniul medical, se va desfasura in perioada 26-29 martie 2014 la Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti.


Eyecon Medical

EYECON MEDICAL va fi prezenta, ca la fiecare editie, cu un stand generos si de inalta tinuta profesionala situat in Pavilionul C1.

Va asteptam!

mai mult »