Eyecon Medical
NEWSLETTER Martie 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Training OPHARDT 2015

Eyecon Medical

OPHARDT este o companie germana cu traditie in inovarea, producerea si implementarea de solutii sustenabile pentru igiena mainilor, cu aplicabilitate in domeniul medical, industrial, precum si in spatiile publice.

In perioada 24-26 februarie 2015, specialistii EYECON MEDICAL au participat la o sesiune de training privind produsele din portofoliul OPHARDT. Calitatea foarte ridicata si versatilitatea sunt caracteristicile de baza ale acestor produse, drept pentru care ele contribuie la cresterea semnificativa a sigurantei in clinicile si spitalele din Romania.

mai mult »

  

Sistemul OPHARDT de Monitorizare a Igienei (OHMS)

Eyecon Medical

Cea mai recenta inovatie a companiei OPHARDT, Sistemul de Monitorizare a Igienei (OHMS), este o solutie hardware si software completa ce asigura managementul centralizat al tuturor dispozitivelor de igienizare instalate intr-o unitate medicala.

Acest sistem permite centralizarea, arhivarea si analizarea tuturor informatiilor transmise de catre fiecare dispozitiv in parte, sugerand totodata actiuni ce trebuie intreprinse pentru remedierea disfunctionalitatilor sau pentru corectarea conduitei de dezinfectare. Acest sistem functioneaza wireless, fara a necesita baterii suplimentare si cu posibilitatea de inregistrare a datelor chiar si in cazul unei disfunctionalitati a retelei Wi-Fi.

mai mult »

  

Management Medical  

"Autorizarea, Acreditarea si Functionarea Spitalelor din Romania" constituie tematica conferintelor organizate sub egida Management Medical Modern, in parteneriat cu CoNAS, un program ce cuprinde 7 conferinte regionale si 3 nationale.

Eyecon Medical
Pe parcursul lunii martie 2015, reprezentantii EYECON MEDICAL au participat la toate cele 7 conferinte regionale dedicate managementului procesului de acreditare organizate in Bucuresti, Iasi, Targu Mures, Timisoara, Cluj Napoca, Craiova si Constanta.

mai mult »