Eyecon Medical
NEWSLETTER Martie 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Ziua Portilor Deschise la Spitalul Municipal Orastie

Eyecon Medical

In data de 28 martie 2016 Spitalul Municipal Orastie si-a deschis larg portile. De aceasta data, nu doar pentru pacienti, ci si pentru toti locuitorii orasului, pentru toti prietenii si sustinatorii, chiar si pentru cei care doresc ca in viitor sa isi aduca in vreun fel contributia la reusita actului medical realizat in aceasta institutie.

ZIUA PORTILOR DESCHISE a fost o oportunitate pentru musafiri de a vizita departamentele proaspat reabilitate si modernizate si de a aprecia eforturile pe care aceasta institutie le face in vederea asigurarii unor servicii medicale de cea mai buna calitate.

Pentru EYECON MEDICAL, ca partener principal in reabilitarea Blocului Operator si a sectiei de Obstetrica-Ginecologie, acest moment a marcat bucuria unui demers indeplinit cu succes prin profesionalismul echipei si calitatea exceptionala a echipamentele din portofoliul companiei noastre.

mai mult »

  

Unitatea de Asistenta Materno-Fetala de Excelenta

Eyecon Medical

Sistemul romanesc de sanatate ofera din acest an o sansa tuturor copiilor care, aflati inca in pantecele mamei, au probleme de sanatate ce pot fi tratate intrauterin. UNITATEA DE ASISTENTA MATERNO-FETALA DE EXCELENTA inaugurata in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica si Ginecologie Polizu din Bucuresti in 8 martie 2016 este al patrulea de acest gen din Europa, ceea ce face ca, pe viitor, cazurile ce necesita interventie chirurgicala sa nu mai fie trimise in strainatate, ci tratate in tara, intr-un spital de stat si cu sprijin din partea CNAS.

EYECON MEDICAL, avand alaturi cativa prestigiosi parteneri, si-a adus contributia la acest centru de excelenta prin echipamentele si dotarile ultraperformante destinate investigatiilor, interventiilor chirurgicale si cercetarii si prin dispozitivele pentru telemedicina ce faciliteaza colaborarea directa pe caz cu specialistii din strainatate.

mai mult »

  

Expomed Istanbul  

A 24-a editie Expomed, evenimentul expozitional principal din Asia Centrala, desfasurata in perioada 24-27 martie 2016 in Istanbul, a reunit 711 expozanti proveniti din 18 tari, care au reusit sa trezeasca interesul celor peste 35.000 de vizitatori. O gama foarte larga de echipament si mobilier medical, aparatura si tehnologii avansate a fost prezentata pe o suprafata expozitionala generoasa de 60.000 mp.

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL a ales sa participe la EXPOMED in acest an, recunoscand procesul alert de dezvoltare pe care sectorul turcesc de sanatate il parcurge in prezent. Obiectivul de a gasi produsele de cea mai buna calitate si furnizorii cei mai profesionisti care ar putea sa largeasca portofoliul companiei noastre a fost motivul principal pentru care echipa manageriala s-a aflat printre vizitatorii expozitiei.

mai mult »