Eyecon Medical
NEWSLETTER noiembrie 2011  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie, catre cabinetele si clinicile veterinare precum si asupra spitalelor de stat si private, putand dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Medica 2011 Düsseldorf

Eyecon Medical

MEDICA 2011 - Forum Mondial pentru Medicina - Expozitie si Congres International

MEDICA este liderul mondial in randul targurilor de profil medical, centrul de atractie pentru toti cei implicati in industria sanatatii. La acest eveniment anual au venit aproximativ 137,000 vizitatori din peste 100 de tari pentru a obtine informatii cu privire la toate tendintele actuale si viitoare pentru ingrijirea pacientului.

Cu aceasta ocazie echipa EYECON MEDICAL s-a intalnit cu principalii sai producatori si furnizori, a participat la lansari de produse si a incheiat noi parteneriate.

mai mult »

  

Maternitatea "MaDonna Maria" Craiova

Eyecon Medical

Maternitatea MaDonna Maria - prima maternitate privata din Oltenia - este situata in centrul municipiului Craiova. In cadrul maternitatii lucreaza unii dintre cei mai buni specialisti in nasteri, anestezie - peridurala, rahidiana, generala si operatii cezariene: obstetricieni - ginecologi, anestezisti, neonatologi, cadre medicale ultraspecializate, care au la dispozitie un echipament medical performant.

EYECON MEDICAL a furnizat maternitatii urmatoarele echipamente: instalatie distributie oxigen (statie cu 2x2 butelii), taliometru nou-nascuti, lampa chirurgicala Starled 3 EVO, lampa de consultatii Starled 1, lavoar chirurgical din rasina epoxidica cu microfiltrarea apei.

mai mult »

  

Oferta lunii  

Discount 30%

Dulap metalic medicamente

Eyecon Medical

- Dulap medical metalic cu 2 compartimente;
- 1 compartiment superior, cu 2 usi sticla (fiecare cu sistem incuiere si 2 chei);
- 2 rafturi interioare reglabile din sticla si 1 raft fix metalic la baza compartimentului;
- 1 compartiment inferior, cu 2 usi metalice (cu sistem de incuiere si 2 chei);
- 1 raft metalic fix si 1 raft metalic la baza compartimentului;
- Dimensiuni: 75 x 38 x 171 (h) cm.

mai mult »