Eyecon Medical
NEWSLETTER noiembrie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Linia de paturi Inspire - Favero

Eyecon Medical

Linia de paturi Inspire, creata special pentru a intampina riscurile medicale, ofera pacientului confort, beneficii si siguranta cu fiecare actiune.

Design-ul unic al gamei de paturi Inspire asigura pacientilor, pe intreaga durata a spitalizarii, siguranta, confort, independenta, mobilitate si, nu in ultimul rand, previne contaminarea infectioasa, atat pentru pacient cat si pentru cadrele medicale.

mai mult »

  

MEDICA 2012

Eyecon Medical

Medica 2012 a avut loc in perioada 14 17 noiembrie, la Centrul de Expozitii Dusseldorf, in Germania.
Ca in fiecare an, Eyecon Medical a fost prezent la eveniment pentru a discuta despre oferta variata de echipamente medicale si pentru a se informa cu privire la cele mai recente actualizari din industria medicala.

Producatorii din sectorul medical au expus o gama avansata de echipamente, dispozitive de tratament si medicamente de care vor beneficia profesionistii implicati in acest sector cu scopul de a-si eficientiza si usura activitatea.

mai mult »

  

Clinica Polisano Sibiu  

Clinica Polisano Sibiu ofera asistenta medicala privata de ambulator, acoperind diverse specialitati medicale si chirurgicale, explorari functionale si analize de laborator.


Eyecon Medical

Compania EYECON MEDICAL a furnizat clinicii urmatoarele echipamente:
- trolii de medicatie
- scaune de recoltare

mai mult »