Eyecon Medical
NEWSLETTER noiembrie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Medica 2013 Düsseldorf

Eyecon Medical

In perioada 20-23 noiembrie 2013 s-a desfasurat la Düsseldorf o noua editie a expozitiei MEDICA - eveniment international de marca, caracterizat de o amploare deosebita, diversitate si inalta specializare, inalt grad de internationalizare, schimburi stiintifice si de tehnologii.

Prezenta personala a staffului managerial al companiei noastre in standurile partenerilor nostri prezenti la MEDICA, parteneri consacrati sau mai noi, a dus in mod profesional si imbucurator la intarirea relatiilor de afaceri, la cunoasterea mai amanuntita a echipamentelor si serviciilor ce pot fi furnizate in mod specific pietei romanesti. Oferta companiilor concurente a fost de asemenea studiata, pentru ca noi sa putem alege intotdeauna acei producatori care pot face din protofoliul EYECON MEDICAL un portofoliu de inalta clasa, ce poate furniza solutiile cele mai competitive pentru nevoile institutiilor medicale din Romania.

mai mult »

  

Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicole Oblu" Iasi

Eyecon Medical

Spitalul Clinic de Urgenta "Prof. Dr. Nicole Oblu" din Iasi asigura serviciile medicale pentru urmatoarele specialitati: neurochirurgie, neurologie, oftalmologie, anestezie - terapie intensiva, radiologie - neuroimagistica, explorari functionale, analize medicale, anatomie patologica, precum si neurochirurgie vasculara, neurochirurgie spinala si neuro-oftalmologie.

In prezent, spitalul beneficiaza de facilitati tehnice si aparate de diagnostic de ultima generatie ce pot garanta reusita actului medical in aceste domenii ce impun o inalta performanta. O parte din porfoliul echipamentelor de inalta tehnologie au fost livrate de EYECON MEDICAL si instalate recent in aceasta unitate spitaliceasca.

mai mult »

  

Generator oxigen  

OXGEN - Statie locala de producere a oxigenului medical prin tehnologia PSA (Pressure Swing Adsorption) - un proces prin care oxigenul este separat din aer la o puritate de 93%.

Eyecon Medical

Solutia oferita de producatorul italian OXGEN aduce urmatoarele beneficii: autonomie totala si accesibilitate completa in ceea ce priveste producerea oxigenului: la orice ora, in orice cantitate; reduceri semnificative de costuri; eliminarea problemelor de logistica; solutie ecologica (prin suprimarea CO2), fara probleme de colectare sau eliminare a deseurilor.

mai mult »