Eyecon Medical
NEWSLETTER Noiembrie 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Clinic "Sf. Maria" Bucuresti

Eyecon Medical

In decursul anului 2014, EYECON MEDICAL a realizat sistemul integrat de medicalizare a unui bloc operator al Spitalului Clinic "Sf. Maria" din Bucuresti, astfel:
- Panouri de compartimentare pentru camere curate;
- Accesorii de montaj incastrate in peretii de camera curata si coplanar cu acestia;
- Usa automata dubla batanta pentru blocul operator;
- Usi automate culisante pentru blocul operator;
- Plenum pentru flux de aer laminar, ralizat din inox;
- Consola cu montaj suspendat in tavan, tip "Media-Bridge".

mai mult »

  

ADS Clinic - saltea anti-decubitus activa

Eyecon Medical

ADS Clinic este un sistem de inalta performanta, destinat utilizarii atat in mediul spitalicesc, cat si pentru ingrijirea la domiciliu. Profilaxia eficienta reduce drastic riscul producerii escarelor si, totodata, costurile implicate de acestea.

Caracteristici: sistem activ cu 3 variante de utilizare; 2 moduri de functionare: activ sau pasiv; micro-unitate de control pentru ajustarea presiunii; presiune ajustabila automat in functie de greutatea pacientului; butoane si display LCD pentru afisare parametri; saltea standard pentru pacienti de pana la 180 kg; saltea bariatrica pentru pacienti de pana la 250 kg; durata ciclului de functionare: de la 3 la 30 de minute; protectie pentru saltea cu textura impermeabila care respira.

mai mult »

  

Medica Düsseldorf  

MEDICA, cea mai mare expozitie medicala din lume, s-a dovedit si in acest an ca fiind un "must" cand vine vorba de tehnologiile avansate din domeniul medical.


Eyecon Medical

Conducerea companiei noastre a petrecut mai mult de 3 zile in cadrul expozitiei, intalnind potentiali noi parteneri, precum si vizitand standurile partenerilor nostri consacrati - producatori de renume impreuna cu care EYECON MEDICAL a realizat numeroase proiecte de succes, in Romania si Republica Moldova, in sectorul de sanatate public si privat.

mai mult »