Eyecon Medical
NEWSLETTER Noiembrie 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Training Kanmed

Eyecon Medical

La inceputul lunii noiembrie, mai multe spitale din Romania au primit vizita unei echipe de specialisti cu expertiza in ceea ce priveste problemele asociate cu hipotermia. Vizita s-a focalizat pe oferirea unor solutii viabile pentru spitale, la costuri minime, astfel incat pacientii sectiilor de neonatologie, chirurgie sau terapie intensiva sa nu sufere complicatii cauzate de hipotermie.

Solutiile prezentate de EYECON MEDICAL sunt oferite de unul dintre furnizorii companiei noastre, KANMED, un producator suedez cu peste 20 de ani experienta in domeniul sistemelor de incalzire a pacientului. Toate solutiile sunt foarte bine documentate si studiate clinic, iar produsele sunt sigure, usor de folosit si au costuri minime.

mai mult »

  

Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii din Chisinau

Eyecon Medical

La sfarsitul lunii noiembrie 2015, EYECON MEDICAL a finalizat un nou proiect in cadrul Spitalului Clinic Municipal de Boli Contagioase de Copii din Chisinau, proiect finantat de filiala moldoveneasca a Fundatiei "Center for Health Policies and Services".

Proiectul a fost realizat de ambele echipe de profesionisti ale EYECON MEDICAL, atat cea din Romania cat si cea din Republica Moldova. Acestea au instalat si au pus in functiune urmatoarele echipamente in cadrul sectiei ATI a acestui spital: statie distributie oxigen, tablou monitorizare si alarmare gaze medicale, console gaze medicale, sistem complet de accesorii pentru oxigenare, sine tip euro-rail pentru prinderea accesoriilor de gaze medicale.

mai mult »

  

Medica 2015 Düsseldorf  

Intre 16 si 19 noiembrie 2015, mai mult de 130.000 de specialisti din peste 120 de tari au vizitat expozitia MEDICA din Dusseldorf.

Eyecon Medical

Ca in fiecare an, specialistii EYECON MEDICAL au fost prezenti la MEDICA. A fost o adevarata placere si onoare sa ii intalnim pe distinsii nostri parteneri si furnizori din intreaga lume, in cadrul standurilor lor impresionante si deosebit de profesioniste. In acelasi timp, MEDICA a fost o oportunitate extrordinara pentru EYECON MEDICAL de a-si largi portofoliul cu furnizori noi, astfel incat sa poata oferi toate tipurile de solutii pentru proiecte medicale din Romania si Republica Moldova.

mai mult »