Eyecon Medical
NEWSLETTER Noiembrie 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

NOUTATE! Pad-uri cu gel pentru pozitionarea pacientului

Eyecon Medical

- Accesorii indispensabile pentru pozitionarea optima a pacientului in timpul interventiilor chirurgicale

- Faciliteaza accesul chirurgului la orice parte a corpului

- Ofera confort pentru pacient, prin reducerea presiunii pe masa de operatie

- Protejeaza pacientul atat impotriva escarelor, cat si impotriva repozitionarilor nedorite sau periculoase

- Pot fi folosite si pentru manevre, proceduri sau pozitionari nechirurgicale

- Realizate din material rezistent, moale, flexibil si totodata foarte stabil

- Disponibile in numeroase variante, marimi si forme

mai mult »

  

Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega Timisoara

Eyecon Medical

Clinica de Obstetrica-Ginecologie Bega a luat fiinta in anul 1974, odata cu inaugurarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Timisoara, din a carui structura face parte. Inca de la inceput, Clinica Bega a functionat ca baza de invatamant clinic universitar, postuniversitar si ca centru metodologic judetean si interjudetean.

In toamna anului 2016, EYECON MEDICAL a fost parte a proiectului de reabilitare a doua dintre salile de operatii ale acestui spital. Astfel, compania noastra a instalat mai multe echipamente de foarte buna calitate si cu caracteristici estetice deosebite:
- Console pentru gaze medicale si curent electric, cu imprimare personalizata
- Usa Lindo® dubla automata batanta ce previne contaminarea bacteriana, pentru sala de operatii

mai mult »

  

Medica Düsseldorf  

MEDICA, cel mai mare eveniment dedicat sectorului medical care, de peste 40 de ani, se afla an de an pe agenda tuturor specialistilor din acest domeniu, s-a desfasurat in perioada 14-17 noiembrie 2016 la Düsseldorf, orasul care la fiecare editie a targului gazduieste peste 120.000 de vizitatori din intreaga lume.Si in acest an, MEDICA a reprezentat o oportunitate extraordinara pentru EYECON MEDICAL de a-si largi portofoliul cu furnizori noi, astfel incat sa poata oferi toate tipurile de solutii pentru proiectele medicale din Romania si Republica Moldova. Totodata, prezenta noastra constata la MEDICA este o garantie pentru partenerii si clientii nostri ca portofoliul EYECON MEDICAL include in orice moment cele mai noi echipamente medicale, cele mai avansate dispozitive si cele mai bune solutii tehnice.

mai mult »