Eyecon Medical
NEWSLETTER Noiembrie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Zilele Anuale ale Institutului National pentru Sanatatea Mamei si a Copilului

Eyecon Medical

Zilele Anuale ale Institutului National pentru Sanatatea Mamei si a Copilului "Alessandrescu-Rusescu" (INSMC), este evenimentul care reuneste in fiecare sfarsit de toamna specialistii dedicati ai acestui domeniu. De aceasta data, conferinta a avut loc in perioada 24-25 noiembrie 2017, in Bucuresti, tematica principala fiind "De la ghiduri si protocoale la medicina personalizata", cu subiecte de dezbatere atat pentru medici, obstetrica-ginecologie si pediatrie, cat si pentru asistenti, din ariile lor de competenta.

EYECON MEDICAL a participat la expozitia medicala ce a insotit lucrarile stiintifice din cadrul Zilelor INSMC, aducand in fata specialistilor cateva dintre cele mai performante echipamente pentru ingrijirea nou-nascutului.

mai mult »

  

Simpozionul de Medicina de Urgenta si Terapie Intensiva Pediatrica

Eyecon Medical

Simpozionul de Medicina de Urgenta si Terapie Intensiva Pediatrica, organizat de Asociatia de Studiu Interdisciplinar in Domeniul Medicinei de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj Napoca si Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, s-a desfasurat la Cluj-Napoca in perioada 10-11 noiembrie 2017.

EYECON MEDICAL a fost prezenta la aceasta manifestare, iar echipamentele prezentate in standul nostru au atras vizitatori in fiecare moment de ragaz dintre sesiunile stiintifice. Ventilatorul, monitorul pentru functiile vitale, dar mai ales defibrilatorul pe troliu marca Siare au convins medicii prezenti ca tehnologia este cel putin la fel de importanta precum stiinta si experienta, si ca se pot obtine rezultate dintre cele mai bune atunci cand acestea trei au ca unic scop reusita actului medical, mai ales in situatiile de urgenta si mai ales in cazurile pediatrice.

mai mult »

  

Unit ORL  

"Cabinetul ORL Dr. Avasiloaie Adrian" din cadrul Ambulatoriului de specialitate Sfanta Maria din Iasi pune la dispozitia pacientilor aparatura, experienta si profesionalismul unei intregi echipe de specialisti in domeniul otorinolaringologiei.

In toamna anului 2017, EYECON MEDICAL a instalat in cadrul acestui cabinet un nou unit ORL de productie italiana.Este vorba de UNIT-ul OTOCOMPACT STEEL cu scaun pentru pacient OTO P/v Professional, ce include si un sistem de stroboscopie format din Camera HD ED1410, sursa de lumina stroboscopica si nasofaringoscop.

mai mult »