Eyecon Medical
NEWSLETTER octombrie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Centrul de Ingrijiri Paliative "Sfantul Nectarie"

Eyecon Medical

Centrul de Ingrijiri Paliative "Sfantul Nectarie", amplasat in zona Vatra Luminoasa, Bucuresti, vine in intampinarea nevoilor complexe de ingrijire a bolnavilor, in principal de natura oncologica, aflati in faza terminala. Centrul beneficiaza de servicii medico-sociale in unitate: saloane cu paturi, centru de zi, cabinet de consultatii in ambulator si in ultima faza, morga.

Compania EYECON MEDICAL, in colaborare cu firma F.C Construct Edil, a utilat morga Centrului de Ingrijiri Paliative cu frigidere mortuare cu 2 locuri cu incarcare laterala, masa autopsie fixa, carucior pentru transportul cadavrelor.

mai mult »

  

Masa de operatii de oftalmologie 500XLE - UFSK (Germania)

Eyecon Medical

- masa de operatie cu control prin telecomanda, cu posibilitatea memorarii a 4 programe individuale pentru pozitiile mesei, functie auto-pozitionare, buton resetare;
- motoare ajustabile pentru sectiunile cap, spate, sezut si picioare;
- rotile cu margini duble asigura o manevrare usoara;
- sectiunea cap se poate ajusta pentru aproape toate pozitiile necesare interventiilor;
- maneta pentru blocare totala si directionala a rotilor pivotante;
- spatiu suficient pentru picioarele chirurgului;
- tapiterie confortabila, igienica, antibacteriologica, ignifuga, impermeabila, disponibila intr-o gama variata de culori.

mai mult »

  

AR-MEDICA 2012  

In perioada 1-3 noiembrie 2012, Expo Arad International impreuna cu directia specializata a Camerei de Comert si Industrie a Judetului Arad organizeaza a XIX-a editie a targului AR-MEDICA, targ international de echipamente si aparatura medicala, instrumentar si material medical, produse ortopedie, optica, aparatura laborator, servicii medicale, servicii conexe.

Eyecon Medical
Compania EYECON MEDICAL va fi prezenta in cadrul expozitiei pentru a prezenta echipamentele promovate in exclusivitate pe piata din Romania.