Eyecon Medical
NEWSLETTER octombrie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Muntenia Medical Hospital Pitesti

Eyecon Medical

Muntenia Medical Hospital din Pitesti, judetul Arges, reprezinta unul dintre proiectele de succes din portofoliul Eyecon Medical. Aceasta unitate spitaliceasca din sectorul privat asigura un spectru foarte larg de servicii medicale: radiologie si imagistica, analize de laborator, 17 specialitati medicale, 9 specialitati chirurgicale, spitalizare de zi si maternitate.

Eyecon Medical a livrat si instalat cateva pachete de dotari si echipamente, pornind de la mici instrumente si accesorii, si pana la mobilier, sisteme de transport sau depozitare si, mai ales, echipamente specializate pentru investigatii si tratamente.

mai mult »

  

Scaun consultatii ORL OTO P/V PROFESSIONAL

Eyecon Medical

Caracteristici:

- Structura metalica acoperita in camp electrostatic cu pulberi epoxidice, rezistente la agenti chimici si uzura externa;
- Complet capitonat cu material elastic si acoperit cu scai elastic (anti-acid, anti-zgariere, cu rezistenta mecanica maxima);
- Inaltime reglabila electric (+/-40 cm) cu motor si pedala de control;
- Segment torace (spatar) rabatabil cu arc pneumatic (0°-90°), cu segment fix incorporat pentru cap;
- Segment picioare rabatabil cu arc pneumatic (-90° - 0°) si prevazut cu suport metalic cromat rabatabil pentru talpi;
- Segmente reglabile si detasabile din material poliuretanic, pentru sprijinul bratelor;
- Fotoliu pivotant 360° cu sistem de blocare lateral; baza de sustinere conceputa pentru o stabilitate maxima in orice pozitie.

mai mult »

  

Medica 2013 Düsseldorf  

MEDICA Düsseldorf este cel mai mare eveniment expozitional medical din lume.

Cu o infrastructura remarcabila, atat reala cat si virtuala, aflata in perfecta concordanta cu asteptarile tuturor participantilor, dar si cu tehnologiile de ultima generatie prezentate in cadrul evenimentului, MEDICA 2013 ii asteapta pe toti profesionistii din domeniul medical in perioada 20-23 noiembrie 2013, la Düsseldorf.

Ca in fiecare an, EYECON MEDICAL va fi prezent la acest eveniment pentru si datorita valorosilor sai parteneri de afaceri. DELTA P, FAVERO, GINEVRI, ICOS COLUSSI, MEDICAL EXPORT, OPT, SIARRE sunt doar cativa dintre producatorii de renume impreuna cu care EYECON MEDICAL a realizat, atat in Romania cat si in Republica Moldova, numeroase proiecte de succes, contribuind in mod real la modernizarea dotarilor si performanta serviciilor din sectorul medical public si privat.

mai mult »