Eyecon Medical
NEWSLETTER Octombrie 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Cursul National de Ghiduri si Protocoale in ATI si Medicina de Urgenta

Eyecon Medical

Timisoara a gazduit in perioada 23-25 octombrie un eveniment de larga amploare si expunere, ajuns in acest an la editia a XII-a: Central and East European Anesthesiology Meeting - Cursul National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta.

EYECON MEDICAL a prezentat in fata specialistilor anesteziologi aparatura marca SIARE:
- aparatul de anestezie MORPHEUS M
- ventilatorul stationar SIARETRON 4000
- ventilatoarele de transport SIRIO BABY, SIRIO PLUS si SIRIO S2T.

mai mult »

  

Statie de monitorizare D-16 NEPTUNE - Siare

Eyecon Medical

Statie pentru monitorizarea simultana a 16 pacienti in sectia ATI, prin intermediul monitoarelor Neptune 12/15 pentru parametri functii vitale.
- afiseaza informatii referitoare la parametrii vitali pentru 16 pacienti;
- pe ecranul auxiliar afiseaza informatiile simultan si identic cu modul de vizualizare de pe monitorul Neptune 12/15;
- afiseaza pana la 72 de ore de date inregistrate, pentru fiecare pacient;
- asigura managementul informatiilor despre pacienti;
- stocheaza evenimentele de alarmare si actiunile intreprinse;

mai mult »

  

Medica Düsseldorf  

MEDICA 2014 - cel mai mare eveniment expozitional medical din lume, ii asteapta pe toti profesionistii din domeniul medical in perioada 12-15 noiembrie, la Düsseldorf.

Eyecon Medical
Ca in fiecare an, EYECON MEDICAL va fi prezent la acest eveniment pentru si datorita valorosilor sai parteneri de afaceri, producatori de renume impreuna cu care EYECON MEDICAL realizeaza, atat in Romania cat si in Republica Moldova, numeroase proiecte de succes, contribuind in mod real la modernizarea dotarilor si performanta serviciilor din sectorul medical public si privat.

mai mult »