Eyecon Medical
NEWSLETTER Octombrie 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

IMSP Maternitatea Municipala nr. 2 din Chisinau

Eyecon Medical

IMSP Maternitatea Municipala nr. 2 din Chisinau a fost fondata in 1949, fiind prima baza clinica de obstetrica din Republica Moldova. In prezent, Maternitatea nr. 2 este dotata cu 4 sali de nastere si 70 de paturi, anual inregistrandu-se circa 1600 de nasteri.

In cadrul Acordului de cooperare tehnica intre Guvernul Republicii Moldova si Guvernul Japoniei (KUSANONE), in vara acestui an a fost organizata o licitatie publica ce a vizat modernizarea echipamentului din cadrul maternitatii, in urma careia EYECON MEDICAL a livrat urmatoarele echipamente destinate blocului operator al maternitatii: aparat de anestezie Morpheus LT si monitor functii vitale Innocare T12.

mai mult »

  

Centrul de Excelenta BB-Dializa Chisinau

Eyecon Medical

Pacientii din Republica Moldova ce sufera de boala cronica de rinichi au parte in prezent de servicii de dializa la standarde de calitate si tratament similare oricarui centru privat de dializa din Uniunea Europeana. Acest lucru este posibil datorita parteneriatului public-privat stabilit in vederea reformarii sistemului de servicii de dializa.

EYECON MEDICAL a furnizat si a instalat in cadrul centrului de Excelenta BB-Dializa din Chisinau, urmatoarele echipamente: fotolii rulante cu antrenare manuala, targi mobile, paravane medicale, mese instrumentar.

mai mult »

  

Medica 2015 Düsseldorf  

MEDICA este cel mai mare eveniment expozitional medical din lume, cu renume si traditie de peste 40 de ani.

MEDICA 2015 ii asteapta pe toti profesionistii din domeniul medical in perioada 16-19 noiembrie, la Düsseldorf.
Eyecon Medical

Ca in fiecare an, EYECON MEDICAL va fi prezent la acest eveniment pentru si datorita valorosilor sai parteneri de afaceri, producatori de renume impreuna cu care EYECON MEDICAL realizeaza, atat in Romania cat si in Republica Moldova, numeroase proiecte de succes, contribuind in mod real la modernizarea dotarilor si performanta serviciilor din sectorul medical public si privat.

mai mult »