Eyecon Medical
NEWSLETTER Octombrie 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul PONDERAS Bucuresti

Eyecon Medical

Spitalul PONDERAS din Bucuresti, care a devenit la inceputul anului 2016 parte a Retelei de Sanatate Regina Maria, reprezinta unul dintre cele mai ambitioase proiecte de avangarda din Romania, unic prin specificul sau: chirurgia metabolica si bariatrica avansata.

EYECON MEDICAL a continuat colaborarea inceputa in anul 2014 cu acest spital. Daca in urma cu doi ani compania noastra a furnizat console de gaze medicale cu caracteristici tehnice si estetice deosebite, in luna octombrie 2016 a venit randul liniei de sterilizare, care a fost dotata cu mai multe echipamente performante, de productie europeana.

mai mult »

  

Evenimente specializate - toamna 2016

Eyecon Medical

In toamna anului 2016, EYECON MEDICAL a participat la cateva evenimente semnificative ce se regasesc in calendarul congreselor si conferintelor medicale organizate in tara noastra:

- Cursul National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta
- Reuniunea Internationala de Chirurgie
- Congresul National de Otorinolaringologie si Chirurgie Cervico-faciala

Evenimentele specializate reprezinta pentru compania noastra o oportunitate de a intra nemijlocit in contact cu profesionistii diverselor specialitati si de a-si prezenta intr-un cadru propice echipamentele si serviciile de care pot beneficia medicii si cabinetele lor si, implicit, pacientii.

mai mult »

  

Aviz ANMDM  

EYECON MEDICAL este avizata de MINISTERUL SANATATII - AGENTIA NATIONALA A MEDICAMENTULUI SI A DISPOZITIVELOR MEDICALE pentru activitatea de REPARARE, MENTENANTA SI PUNERE IN FUNCTIUNE / INSTALARE A DISPOZITIVELOR MEDICALE de uz general, ATI, instalatii si fluide medicale, oftalmologie, stomatologie, diagnostic in vitro si chirurgie.

Echipa EYECON MEDICAL ofera o gama variata de servicii si lucrari de calitate la standarde europene si preturi competitive, detinand echipamente performante de ultima generatie si o competenta tehnica ridicata pentru mentenanta, calibrare si reparare a echipamentelor medicale.

mai mult »