Eyecon Medical
NEWSLETTER Octombrie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Bloc operator Spitalul Judetean Timisoara

Eyecon Medical

EYECON MEDICAL a continuat demersul de modernizare a blocului operator din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Pius Branzeu" din Timisoara. Astfel, in toamna anului 2017, a unsprezecea si a douasprezecea sala de operatii din acest spital au fost reabilitate.

EYECON MEDICAL a integrat urmatoarele echipamente:
- Sistem de doua lampi chirurgicale interconectate, fiecare avand 5, respectiv 7 reflectoare;
- Pendant pentru gaze medicale;
- Consola de perete pentru distributia gazelor medicale;
- Lavoar chirurgical actionat cu senzori;
- Prize pentru gaze medicale;
- Usa automata culisanta pentru blocul operator.

mai mult »

  

Asociatia Baby Care Sibiu

Eyecon Medical

Un nou set de echipamente speciale pentru nou-nascutii prematuri a fost instalat in cadrul sectiei de Neonatologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Aici, cele mai multe dintre realizarile de acest gen din ultimii ani au fost posibile datorita eforturilor pe care ASOCIATIA BABY CARE din Sibiu le-a facut cu multa daruire pentru ca micutii nascuti prematur sa aiba cele mai bune sanse de a porni sanatosi in viata.

Este vorba de un sistem suedez de incalzire a nou-nascutului livrat de EYECON MEDICAL, ce include un patut electric special conceput pentru gemeni si un cos cu saltea cu apa incalzita, de asemenea conceput pentru gemeni. Performantele acestui sistem de incalzire sunt cel putin egale cu ale unui incubator, insa beneficiile remarcabile, pe langa incalzirea optima, constau in favorizarea cresterii in greutate a nou-nascutului, alaptarea fara impedimente, legatura afectiva stransa cu parintii si reducerea considerabila a timpului de spitalizare.

mai mult »

  

Spitalul Militar Iasi  

In toamna anului 2017, in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Militar "Dr. Iacob Czihac" din Iasi, EYECON MEDICAL a realizat un amplu proiect de reabilitare si modernizare a instalatiei de distributie a gazelor si fluidelor medicale, cu tablouri de monitorizare si alarmare si console pentru distributia gazelor medicale.mai mult »