Eyecon Medical
NEWSLETTER septembrie 2012  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Clinic CF Iasi - Prof. Dr. Ion Cijevschi

Eyecon Medical

Spitalul Clinic CF Iasi este un spital general pentru bolnavi acuti si cronici, organizat intr-o structura de 8 sectii cu specialitati de baza din care 6 sunt sectii clinice universitare: medicina interna, chirurgie, ORL, oftalmologie, dermatologie, balneologie, respectiv neurologie si ATI.

EYECON MEDICAL a furnizat sectiei de oftalmologie, care functioneaza sub indrumarea domnului prof. dr. Ion Cijevschi, o masa de operatie oftalmologie 500 XLE produsa de UFSK Germania.

mai mult »

  

Unit pentru infasat nou-nascut (FA 90BS L) - Favero (Italia)

Eyecon Medical

- Unit pentru infasat nou - nascut cu top dintr-o singura bucata, compus in partea inferioara din 2 compartimente prevazute cu cate 2 usi pentru accesorii si consumabile;
- In partea stanga superioara a Unitului de infasat este disponibila o chiuveta speciala pentru spalarea nou - nascutului;
- In partea dreapta superioara a Unitului de infasat este disponibil un blat care permite infasarea sau examinarea nou - nascutului;
- Acest blat este prevazut cu o saltea speciala care se poate incalzi in functiie de setarile facute de utilizator de la panoul de comanda;
- Panoul de comanda permite incalzirea saltelei, aprinderea unei lampi de examinare si selectarea unei melodii preferate.

mai mult »

  

Oftalmologie Sinaia  

Al XI-lea Congres National de Oftalmologie reunit cu al X-lea Congres BSOS (Black Sea Ophthalmological Society), organizat de Societatea Romana de Oftalmologie, se va desfasura la Sinaia, in perioada 09 - 13 octombrie 2012.
EYECON MEDICAL va expune in cadrul evenimentului sala de operatii in marime naturala, realizata cu pereti de camera curata realizati din SHPL (HPL Stratificat), montati pe structura independenta (SHD - Italia) si noua masa de operatii de oftalmologie 500XLE (UFSK - Germania).
mai mult »

Eyecon Medical