Eyecon Medical
NEWSLETTER septembrie 2013  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator.
mai mult »

Eyecon Medical

Centrul universitar de simulare in instruirea medicala Chisinau

Eyecon Medical

La sfarsitul lunii august 2013 a fost inaugurat la Chisinau CENTRUL UNIVERSITAR DE SIMULARE IN INSTRUIREA MEDICALA (CUSIM), ca o subdiviziune a Universitatii de Stat de Medicina si Farmacie "Nicolae Testemitanu" din Republica Moldova.

EYECON MEDICAL a furnizat si instalat la CUSIM Chisinau console de tavan pentru blocul operator, ce includ prize pentru gaze medicale si prize pentru curent electric; aceste console pot avea mai multe configuratii (cu un brat sau cu doua brate, fara articulatie sau cu articulatie), creand astfel un spatiu generos in care specialistii pot avea libertate de miscare in jurul mesei de operatie.

mai mult »

  

Moldmedizin & Molddent 2013, Chisinau

Eyecon Medical

MOLDMEDIZIN & MOLDDENT - cea mai importanta manifestare expozitionala cu profil medical din Republica Moldova - a reunit in perioada 10-13 septembrie 2013 la Moldexpo, Chisinau, un numar de peste 75 de expozanti atat locali, cat si din tari precum Romania, Rusia, Belarus, China, Ucraina, Israel, Italia si Turcia.

Pentru compania EYECON MEDICAL, expozitia MOLDMEDIZIN a constituit o oportunitate deosebita de a-si reafirma pozitia pe piata echipamentelor specializate si a aparaturii medicale. Totodata, EYECON MEDICAL si-a asumat, prin prezenta sa remarcabila la acest eveniment, un rol important in ceea ce priveste serviciile pe care le ofera in vederea sprijinirii procesului de modernizare si reabilitare a unitatilor sanitare din Republica Moldova.

mai mult »

  

Solutii de separare  

PRATIKA este un sistem modular si versatil de paravane, caracterizat de inalta calitate italiana. Acest sistem ofera solutii de separare a pacientilor ce pot fi cu usurinta integrate in orice spatiu medical, putand fi instalat in configuratii fixe sau telescopice si bucurandu-se de un design rafinat.

Eyecon Medical

TREVIX reprezinta gama de paravane confectionate dintr-un material patentat, de inalta tehnologie, ce respecta intru totul reglementarile internationale referitoare la sanatate si siguranta.

mai mult »