Eyecon Medical
NEWSLETTER Septembrie 2014  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Moldmedizin & Molddent Chisinau 2014

Eyecon Medical

MOLDMEDIZIN & MOLDDENT, desfasurata in perioada 9-12 septembrie 2014, cea mai insemnata manifestare expozitionala cu profil medical din Republica Moldova, a reunit la editia din acest an un numar de 63 de companii din Republica Moldova, Romania, Republica Belarus, Turcia, Federatia Rusa, Ucraina si Bulgaria.

Pentru EYECON MEDICAL acest eveniment a reprezentat o oportunitate deosebita de a-si reafirma atat pozitia pe piata moldoveneasca a echipamentelor specializate si a aparaturii medicale, cat si rolul pe care si l-a asumat in vederea sprijinirii procesului de modernizare si reabilitare a unitatilor sanitare din aceasta tara.

mai mult »

  

Targa CROSS pentru ambulante

Eyecon Medical

- Un echipament viabil si ergonomic, proiectat sa asigure confortul chiar si in cele mai critice situatii;
- Structura cu adevarat inovatoare in ceea ce priveste forma si functionalitatea;
- Mecanism ce permite adaptarea targii la orice operatiune de salvare (a pacientilor mobili, a varstnicilor sau a pacientilor imobilizati), prin modificarea cu usurinta a inclinarii platformei sau a picioarelor posterioare ale targii;
- Platforma reglabila pe 6 cote de inaltime, cu menevrabilitate extrem de usoara;
- Poate fi utilizata in orice tip de autovehicul ambulanta.

mai mult »

  

Congresul SRO SEEOS  

In perioada 1-4 octombrie 2014 in Bucuresti va fi gazduit cel de al XIII-lea Congres National de Oftalmologie (SRO), desfasurat concomitent cu al XI-lea Congres al Societatii Sud-Est Europene de Oftalmologie (SEEOS).

EYECON MEDICAL va participa, ca de obicei, la acesta manifestare pentru consolidarea stransei legaturi pe care o are cu acest domeniu, confirmata de numeroasele proiecte realizate de compania noastra in clinici, cabinete si sectii de oftalmologie ale unitatilor medicale din Romania.

Va asteptam sa vizitati standul nostru de prezentare din cadrul Congresului SRO & SEEOS 2014, ce se va desfasura la Willbrook Platinum Business and Convention Center in Bucuresti.

mai mult »