Eyecon Medical
NEWSLETTER Septembrie 2015  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Euroclinic - Grupul Regina Maria

Eyecon Medical

Regina Maria este cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, punand la dispozitia pacientilor de aproape 20 de ani o varietate larga de unitati medicale: 22 de policlinici, 4 spitale, 3 campusuri medicale si 188 de clinici partenere in intreaga tara.

In vara anului 2015, EYECON MEDICAL a livrat si instalat echipamente de sterilizare de ultima generatie in cadrul departamentului de sterilizare recent reamenajat si modernizat al Spitalului Euroclinic din Bucuresti, ce face parte din Grupul Regina Maria.

mai mult »

  

Training Innomed Medical 2015

Eyecon Medical

La inceputul lunii septembrie 2015, un reprezentant al echipei manageriale a companiei noastre a participat la o reuniune a distribuitorilor organizata de INNOMED Medical Inc. din Budapesta, Ungaria.

Innomed Medical este o companie producatoare de echipamente de cardiologie si radiologie, avand in portofoliu o gama diversa de dispositive ECG, defibrilatoare si monitoare pentru pacienti. Innomed este unul dintre putinii producatori de generatoare de raze X din lume, putand asigura solutii complete de radiologie.

mai mult »

  

Defibrilator bifazic  

Defibrilatorul bifazic Cardio-AidTM 360-B este un dispozitiv pentru utilizare clinica si spitaliceasca, ce integreaza cele mai inalte tehnologii care fac posibila salvarea rapida a vietii pacientilor.


Eyecon Medical


Datorita utilizarii foarte facile si operatiunilor deosebit de eficace pe care le asigura, acest defribrilator poate fi utilizat rapid si eficient atat de personalul specializat, cat si de alte persoane neexperimentate.

mai mult »