Eyecon Medical
NEWSLETTER Septembrie 2016  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara

Eyecon Medical

Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara este o unitate de referinta in zona de vest a tarii datorita faptului ca aici se asigura servicii medicale de inalta calitate pe linia preventiei, diagnosticului si tratamentului.

In cadrul UNITATII DE PRIMIRI URGENTE a Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, EYECON MEDICAL a instalat in luna septembrie 2016 o linie de banci moderne si elegante pentru sala de asteptare, sporind astfel confortul pacientilor si al apartinatorilor.

mai mult »

  

Training Innomed Medical 2016

Eyecon Medical

Innomed Medical este o companie producatoare de echipamente de cardiologie si radiologie, avand in portofoliu o gama complexa de dispozitive ECG, defibrilatoare si monitoare pentru pacienti. Innomed este unul dintre putinii producatori de generatoare de raze X din lume, putand asigura solutii complete de radiologie.

In luna septembrie 2016 specialistii EYECON MEDICAL au participat la o reuniune a distribuitorilor din Romania, Serbia si Croatia desfasurata timp de 5 zile la sediul Innomed din Budapesta. Agenda a inclus preponderent aspecte tehnice si de mentenanta relevante care, din perspectiva serviciilor post-vanzare, contribuie definitoriu la stabilirea si pastrarea unei relatii optime de lunga durata cu beneficiarii si utilizatorii finali.

mai mult »

  

ATI Timisoara  

"Cursul national de ghiduri si protocoale in anestezie, terapie intensiva si medicina de urgenta" organizat, ca in fiecare an, la Timisoara, a reunit in perioada 22-24 septembrie 2016 peste 1500 de specialisti din tara si din strainatate.

Eyecon Medical


EYECON MEDICAL a participat ca sponsor si expozant la acest eveniment care, prin prezenta numerosilor specialisti, a constituit o oportunitate deosebita prin care compania noastra si-a facut cunoscut portofoliul de produse si echipamente pentru anestezie si terapie intensiva.

mai mult »