Eyecon Medical
NEWSLETTER Septembrie 2017  

Despre noi
Misiunea EYECON MEDICAL este de a asigura prin oferta sa complexa de mobilier medical si spitalicesc confortul dumneavoastra si al pacientilor, la cele mai inalte standarde europene.
Focalizarea interesului companiei EYECON MEDICAL este indreptata catre spitalele de stat si private, catre cabinetele medicale individuale ale medicilor de familie, de medicina muncii sau specialisti, catre clinicile private de dermatologie si cosmetica, chirurgie plastica, ginecologie, ORL, stomatologie, oftalmologie precum si asupra cabinetelor si clinicilor veterinare; putem dota cu mobilier medical si spitalicesc toate spatiile existente, de la sala de asteptare pana la blocul operator. mai mult »

Eyecon Medical

Cursul National de Ghiduri si Protocoale in ATI

Eyecon Medical

Timisoara a fost aleasa pentru desfasurarea celui de-al V-lea Congres Mondial de Anestezie Totala Intravenoasa (TIVA-TCI) luand in considerare traditia de 15 ani pe care acest oras o are in gazduirea Cursului National de Ghiduri si Protocoale in Anestezie, Terapie Intensiva si Medicina de Urgenta (GPATI), aceste doua evenimente desfasurandu-se impreuna anul acesta.

EYECON MEDICAL a prezentat specialistilor cateva echipamente cu caracteristici remarcabile din portofoliul sau: aparatul de anestezie Morpheus, ventilatorul Siaretron, insotite de monitorul si defibrilatorul care completeaza dotarea standard a oricarei sectii de anestezie si terapie intensiva.

mai mult »

  

Paturi pediatrice pentru ATI - Spitalul Louis Turcanu

Eyecon Medical

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Louis Turcanu" are in componenta sa cinci clinici de pediatrie, cu un total de 501 paturi pentru pacienti si 65 pentru insotitori, iar serviciile asigurate acopera toata gama specialitatilor pediatrice. Totodata, spitalul reprezinta principala unitate medicala din zona vestica a tarii desemnata sa trateze urgentele medicale si chirurgical-ortopedice la copii.

In toamna anului 2017, EYECON MEDICAL a dotat sectia de Terapie Intensiva a acestui spital cu mai multe paturi pediatrice cu caracteristici specifice departamentului ATI, caracteristici menite nu doar sa sporeasca confortul micilor pacienti, ci si sa asigure personalului medical conditiile cele mai adecvate pentru tratarea si ingrijirea ptima a copiilor aflati in stare critica.

mai mult »

  

Neonatologie Iasi  

Anul acesta, a XIX-a editie a Conferintei Nationale de Neonatologie s-a desfasurat in perioada 21-23 septembrie la Iasi, avand ca tema un subiect sensibil, provocator, dar si de mare interes, anume Infectiile neonatale.

EYECON MEDICAL a adus in fata specialistilor cateva dintre echipamentele destinate neonatologiei, portofoliul nostru cuprinzand unele dintre cele mai noi tehnologii si dotari pentru aceasta specialitate.mai mult »